Om MyDOG

Nordens största hundevenemang 5-8 januari 2023 på Svenska Mässan i Göteborg. Två hundutställningar och mängder av andra hundaktiviteter.

Nordens största hundevenemang 5-8 januari 2023 på Svenska Mässan i Göteborg. Två hundutställningar och mängder av andra hundaktiviteter.

I början på januari varje år förvandlas hela Svenska Mässan till Nordens största hundevenemang. Över 9 000 hundar kommer för att tävla i två hundutställningar och de flesta av alla världens hundraser finns representerade i prestigefulla tävlingar. Samtidigt som tävlingarna pågår arrangeras även mängder av hundaktiviteter och uppvisningar. Här rullas ett fullspäckat program ut med alla typer av aktiviteter som polishundsuppvisningar, hundteater, föreläsningar från Nordens främsta specialister och mycket mer. Mitt bland alla aktiviteter och tävlingar finns även ett brett och unikt utbud av alla typer av hundprodukter, här kan alla besökare handla och uppdatera tillbehören.

MyDOG

Mötesplatsen är ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om livet med hund. Här möter vi tillsammans människans bästa vän.

HUNDUTSTÄLLNING
Två hundutställningar:
En nordisk (MyDOG 1) samt en
CRUFT’S-kvalificerande internationell (MyDOG 2).

TÄVLINGAR
Tävlingar inom Weightpull, vår egna ”Göteborgs Charmigaste Hund” m.m.

KÖPA HUND
Att köpa hund är ett härligt men stort beslut. På Rasklubbstorget kan du få hjälp att göra rätt val. Prata med experter och träffa de raser du är intresserad av.

MONTERUTSTÄLLNING
Träffa över 100 tillbehörsutställare och gör grymma fynd på foder, skötseltillbehör, skönhetsvård, konfektion med mera.

AKTIVITETSPROGRAM
Aktivitetsprogrammet på MyDOG bjuder på allt från hundteater och trickträning till polishundsuppvisning och rasparad.

KÄNDA PROFILER
Varje år besöks MyDOG av kända hundälskande profiler. Vi har tidigare besökts av Anders Bagge, Fredrik Steen och Bingo Rimér.

Varför besöka MyDOG?

Varför ställa ut på MyDOG?

Upplev 4 dagars hundfest på mindre än en minut!

Inga resultat

Historia skrevs på MyDOG 2020

06 januari / 2020

Det har kammats och putsats, nosats och tävlats under Nordens största hundevenemang MyDOG, som avslutades i eftermiddag. Tusentals, både fyrbenta och tvåbenta, har besökt Svenska Mässan i Göteborg och tagit klivet in i hundens värld. Igår skrevs historia när den första svenska mästaren i Nose Work korades. För första gången arrangerades SM i Nose Work – en hundsport i stark tillväxt där alla hu...

Läs vidare

​Årets utställningshund 2019 korad på MyDOG

05 januari / 2020

Under söndagen korades Årets utställningshund 2019 på MyDOG i Göteborg. Som segrare stod den amerikanska cockerspanieln Galasksi All Rights Reserved, tillsammans med ägaren Michael Kristensen från den danska orten Dianalund, tätt följd av pudeln Dawin All the Buzz från Huddinge, som kom på en andra plats. Inne på Svenska Mässan i Göteborg pågår just nu Nordens största hundevenemang MyDOG. Idag...

Läs vidare

NYHET! Kidz Corner

30 december / 2019

Nytt för i år är Kidz Corner på MyDOG. Här kan de yngre besökarna pyssla, pärla armband, spela Nintendo, se på film och mycket mer. Välkommen förbi Kidz Corner fredag till måndag kl 10-15. Ansiktsmålning, Hundteatern och Rasklubbstorget (där man myser och klappar över 60 hundraser) är andra favoriter bland de yngsta besökarna på MyDOG. [button type="primary" inverted="true" href="https:...

Läs vidare

Vill du få nyheter från MyDOG?

Prenumerera på MyDOGs nyhetsbrev

MyDOG arrangeras av:

        

I samarbete med: