Om MyDOG

Nordens största hundevenemang, MyDOG, går av stapeln den 4-7 januari 2018 på Svenska Mässan i Göteborg. Två hundutställningar och mängder av andra hundevenemang.

Köp biljett till MyDOG 2018

Nordens största hundevenemang, MyDOG, går av stapeln den 4-7 januari 2018 på Svenska Mässan i Göteborg. Två hundutställningar och mängder av andra hundevenemang.

Köp biljett till MyDOG 2018

MyDOGI början på januari förvandlas hela Svenska Mässan till Nordens största hundevenemang. Över 9.000 hundar kommer för att tävla i två hundutställningar och de flesta av alla världens hundraser finns representerade i prestigefulla tävlingar. Samtidigt som tävlingarna pågår arrangeras även mängder av hundaktiviteter och uppvisningar.

Här rullas ett fullspäckat program ut med alla typer av aktiviteter som nose work, grooming, polishundsuppvisningar, hundteater, föreläsningar från nordens främsta specialister och mycket mer.

Mitt bland alla aktiviteter och tävlingar finns även ett brett och unikt utbud av alla typer av hundprodukter, här kan alla besökare handla och uppdatera tillbehören.

95% av alla besökare rekommenderar andra att besöka MyDOGMötesplatsen är ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om livet med hund. Här möter vi tillsammans människans bästa vän.

Vill du ta med egen hund till MyDOG?

Hundar är väldigt välkomna på MyDOG!

Läs mer om att ta med egen hund här.

Välkommen till MyDOG 2018

Datum: 4-7 januari 2018
Plats: Svenska Mässan, Göteborg

Upplev MyDOG – 4 dagars hundfest på mindre än 3 minuter!

MyDOG arrangeras av Svenska Mässan och Västra Kennelklubben.

Varför besöka MyDOG?

Varför ställa ut på MyDOG?

Jubileumstävling i rallylydnad på MyDog

23 november / 2017

Nu kommer tävlingar i rallylydnad tillbaka på MyDog i Göteborg. Rallylydnad är en av de snabbast växande tävlingsformerna inom hundsport. – Det här är en del i vårt 100-årsjubileum, säger Janna Nordin, på Svenska Brukshundsklubben, som medverkar på MyDog i Göteborg. Rallylydnad är en av de snabbast växande grenarna inom hundsp...

Läs vidare

Resultat från MyDOG 2017

22 augusti / 2017

Här hittar du resultat från MyDOG 2017.

Läs vidare

Bilder MyDOG 2017

18 januari / 2017

Här hittar du bilder från MyDOG 2017.

Läs vidare

Live från MyDOG 8 januari

08 januari / 2017

Finalprogrammet i finalringarna sänds mellan kl 15.30-17.30 varje dag. Här hittar du sändningen. Du kan också titta på YouTube. Tiderna är ungefärliga.

Läs vidare

Bästa rasklubbsmonter 2017

08 januari / 2017

Plats nr 1: Nova Scotia Duck Tolling Retriver klubben För en väl genomtänkt monter, som på ett tydligt och roligt sätt presenterar rasen. Montern är glad, inbjudande och informativ. Visar Rasen i sitt rätt element. Se stor bild Prissumma 3000 kr (kontakta kassören på utställarservice) Plats nr 2: Svenska Spaniel & Retrieverklubben En öppen och inbjudande monter med iögon...

Läs vidare

MyDOG arrangeras av Svenska Mässan och Västra Kennelklubben. I samarbete med Blå Stjärnans Djursjukhus, Royal CaninAgria Djurförsäkring och Volkswagen Transportbilar.

Samarbetspartners till MyDOG: Västra Kennelklubben, Blå Stjärnan, Royal Canin, Agria och Volkswagen