Om MyDOG

Nordens största hundevenemang 3-6 januari 2020 på Svenska Mässan i Göteborg. Två hundutställningar och mängder av andra hundaktiviteter.

Nordens största hundevenemang 3-6 januari 2020 på Svenska Mässan i Göteborg. Två hundutställningar och mängder av andra hundaktiviteter.

I början på januari varje år förvandlas hela Svenska Mässan till Nordens största hundevenemang. Över 9.000 hundar kommer för att tävla i två hundutställningar och de flesta av alla världens hundraser finns representerade i prestigefulla tävlingar. Samtidigt som tävlingarna pågår arrangeras även mängder av hundaktiviteter och uppvisningar. Här rullas ett fullspäckat program ut med alla typer av aktiviteter som nose work, grooming, polishundsuppvisningar, hundteater, föreläsningar från nordens främsta specialister och mycket mer. Mitt bland alla aktiviteter och tävlingar finns även ett brett och unikt utbud av alla typer av hundprodukter, här kan alla besökare handla och uppdatera tillbehören.

MyDOG

Mötesplatsen är ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om livet med hund. Här möter vi tillsammans människans bästa vän.

3-6 januari | Svenska Mässan Göteborg

HUNDUTSTÄLLNING
Två hundutställningar:
En nationell (MyDOG 1) samt en
CRUFT’S kvalificerande internationell (MyDOG 2).

TÄVLINGAR
Tävlingar inom Freestyle, Nose Work, Weightpull, Rallylydnad och vår egna “Göteborgs Charmigaste Hund”.

KÖPA HUND
Att köpa hund är ett härligt men stort beslut. På Rasklubbstorget kan du få hjälp att göra rätt val. Prata med experter och träffa de raser du är intresserad av.

MONTERUTSTÄLLNING
Träffa över 100 tillbehörsutställare och gör grymma fynd på foder, skötseltillbehör, skönhetsvård, konfektion med mera.

AKTIVITETSPROGRAM
Aktivitetsprogrammet på MyDOG bjuder på allt från hundteater och trickträning till polishundsuppvisning och rasparad.

KÄNDA PROFILER
Varje år besöks MyDOG av kända hundälskande profiler. Vi har tidigare besökts av Anders Bagge, Fredrik Steen och Bingo Rimér.

Varför besöka MyDOG?

Varför ställa ut på MyDOG?

Upplev 4 dagars hundfest på mindre än en minut!

Inga resultat

Interaktiv 3D-visualisering av djurens inre - nytt samarbete skapar unikt utbildningsmaterial om djurs anatomi

04 januari / 2019

Sveriges största smådjursjukhus Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg och visualiseringsföretaget Interspectral lanserar nytt unikt utbildningsmaterial om djurs anatomi. Med hjälp av avancerad interaktiv 3D-visualisering kommer såväl djurägare som specialister virtuellt kunna utforska våra vanligaste husdjur. Med hjälp av datortomografi är det möjligt att fånga in tredimensionella bilder av...

Läs vidare

Vett och etikett vid hundköp

18 december / 2018

Att köpa hund ska vara ett stort beslut. Hunden kommer ändå att stå vid din sida en stor del av ditt liv och då gäller det att ni är rätta för varandra. Vi går igenom fem steg som kan vara bra att hålla koll på inför ditt nya liv som hundägare. Är du rätt för jobbet? Innan du går på jakt efter en hund ska du börja se över ditt egna liv och dina behov. Hur mycket jobbar du idag och är du be...

Läs vidare

Det vanligaste och farligaste hälsoproblemet för Sveriges hundar

18 december / 2018

Idag är nästan 50% av Sveriges hundar och katter överviktiga, siffror som går hand i hand med människors övervikt i Sverige som idag ligger på 51%. Åsa Dufva, Scientific Communication Manager på Royal Canin i Sverige, ser allvarligt på utvecklingen - men samtidigt flera lösningar. Vad grundar sig denna utveckling i? Helt enkelt för mycket mat och för lite fysisk aktivitet. Det är tyvär...

Läs vidare

Vill du få nyheter från MyDOG?

Prenumerera på MyDOGs nyhetsbrev

MyDOG arrangeras av:

        

I samarbete med: