Om MyDOG

Nordens största hundevenemang 5-8 januari 2023 på Svenska Mässan i Göteborg. Två hundutställningar och mängder av andra hundaktiviteter.

Nordens största hundevenemang 5-8 januari 2023 på Svenska Mässan i Göteborg. Två hundutställningar och mängder av andra hundaktiviteter.

I början på januari varje år förvandlas hela Svenska Mässan till Nordens största hundevenemang. Över 9 000 hundar kommer för att tävla i två hundutställningar och de flesta av alla världens hundraser finns representerade i prestigefulla tävlingar. Samtidigt som tävlingarna pågår arrangeras även mängder av hundaktiviteter och uppvisningar. Här rullas ett fullspäckat program ut med alla typer av aktiviteter som polishundsuppvisningar, hundteater, föreläsningar från Nordens främsta specialister och mycket mer. Mitt bland alla aktiviteter och tävlingar finns även ett brett och unikt utbud av alla typer av hundprodukter, här kan alla besökare handla och uppdatera tillbehören.

MyDOG

Mötesplatsen är ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om livet med hund. Här möter vi tillsammans människans bästa vän.

HUNDUTSTÄLLNING
Två hundutställningar:
En nordisk (MyDOG 1) samt en
CRUFT’S-kvalificerande internationell (MyDOG 2).

TÄVLINGAR
Tävlingar inom Weightpull, vår egna ”Göteborgs Charmigaste Hund” m.m.

KÖPA HUND
Att köpa hund är ett härligt men stort beslut. På Rasklubbstorget kan du få hjälp att göra rätt val. Prata med experter och träffa de raser du är intresserad av.

MONTERUTSTÄLLNING
Träffa över 100 tillbehörsutställare och gör grymma fynd på foder, skötseltillbehör, skönhetsvård, konfektion med mera.

AKTIVITETSPROGRAM
Aktivitetsprogrammet på MyDOG bjuder på allt från hundteater och trickträning till polishundsuppvisning och rasparad.

KÄNDA PROFILER
Varje år besöks MyDOG av kända hundälskande profiler. Vi har tidigare besökts av Anders Bagge, Fredrik Steen och Bingo Rimér.

Varför besöka MyDOG?

Varför ställa ut på MyDOG?

Upplev 4 dagars hundfest på mindre än en minut!

Inga resultat

Julens faror

29 november / 2022

Julklappar, dans runt granen, julskinka och mycket mer – visst är julen en magisk tid och en av våra favorithögtider. För att kunna njuta av allt vad julen har att erbjuda, finns det några saker som vi djurägare behöver tänka på för att se till att julen även blir en härlig tid även för våra fyrbenta familjemedlemmar. Som med så mycket annat kan det bli lite för mycket av det goda och vissa av...

Läs vidare

Hundbio, vofflor och hundöl – Tips på hundvänliga utflykter i Västsverige

09 november / 2022

Självklart ska hunden följa med på semestern. I Västsverige välkomnas alla fyrbenta gäster till en lång rad caféer, restauranger, hotell och campingar. Vandra i vacker natur på dagen, stanna till för en svalkande hundöl och checka in på ett boende där hunden får egen säng. Svårslaget eller hur? Hunden är det perfekta resesällskapet, vi gissar att du håller med oss! Därför ska det vara enkelt at...

Läs vidare

Historia skrevs på MyDOG 2020

06 januari / 2020

Det har kammats och putsats, nosats och tävlats under Nordens största hundevenemang MyDOG, som avslutades i eftermiddag. Tusentals, både fyrbenta och tvåbenta, har besökt Svenska Mässan i Göteborg och tagit klivet in i hundens värld. Igår skrevs historia när den första svenska mästaren i Nose Work korades. För första gången arrangerades SM i Nose Work – en hundsport i stark tillväxt där alla hu...

Läs vidare

Vill du få nyheter från MyDOG?

Prenumerera på MyDOGs nyhetsbrev

MyDOG arrangeras av:

        

I samarbete med: