Brygghoppning

Brygghoppning är en relativt ny hundsport som kommit till Sverige med framfart. Här får du se, och testa på, apporterande hundar som hoppar från en brygga ut i en pool! Det handlar om att vara snabb, spänstig och orädd. Vi ser fram emot en actionfylld aktivitet!

Konferencier vid brygghoppningen under MyDOGs alla dagar är Klara Zimmergren. Kolla in brygghoppningen på följande tider;

Torsdag
Kl. 10 och kl. 14

Fredag
Kl. 10 och kl. 14

Lördag
Kl. 10, 12 och kl. 14

Söndag
Kl. 10 och kl. 12


Nu är det dags att anmäla sig till årets brygghoppning på MyDOG! Det här är för alla er som har hundar som är vana att hoppa från en brygga. Anmäl er via formuläret längre ner på sidan.

Vi kommer ha en rejäl pool och en brygga som din hund kan hoppa ifrån, samt en speciell hundramp så att din hund lätt kan ta sig ur poolen. Höjden från bryggan till vattnet är några decimeter. Efter din hund hoppat får du en högabsorberande handduk och det finns också möjlighet att torka din hund med fön om du vill, allt kostnadsfritt förstås.

Poolen är öppen för brygghopp 3 gånger per dag, förmiddag, lunch och på eftermiddagen. I formuläret kan du välja en tid som passar dig. Vi kommer att maila en starttid för din hund, som du bekräftar genom att svara på mailet. Vi kommer inte kunna garantera att du får just den tiden som du önskar då först till kvarn kommer att gälla.

För frågor om brygghopp, maila info@oticurant.se

Glöm inte att ta med din hunds favoritleksak, som tål vatten.

Vi ses på MyDOG!
Brygghoppargänget

Brygghoppning

Intresseanmälan