Varför besöka MyDOG?

Oavsett om du redan har hund, är sugen på skaffa hund eller bara helt enkelt älskar hundar: MyDOG är mötesplatsen för dig!

Köp biljett till MyDOG 2017

Oavsett om du redan har hund, är sugen på skaffa hund eller bara helt enkelt älskar hundar: MyDOG är mötesplatsen för dig!

Köp biljett till MyDOG 2017

För dig som har hund

MyDOGMyDOG är mötesplatsen där du utvecklar ditt hundintresse, här får du mängder med tips och idéer på hur ditt hundliv blir roligare och mer givande.

Träffa andra hundägare och specialister samtidigt som du har möjligheten att handla hundprodukter och hundartiklar till bra mässpriser, med ett unikt och brett utbud.

Du och din hund kan testa nya hundsporter, se nya träningsmetoder och träffa helt nya hundkompisar. 10.000 hundar kommer till Svenska Mässan – det är här du bekantar dig med nya raser och träffar specialister från din egna rasgrupp, en mötesplats med 100% fokus på dig och ditt hundintresse.

Du som ska köpa hund

MyDOGAtt köpa hund är ett härligt beslut i livet. Vi hjälper dig med allt du behöver veta inför ditt beslut. På vårt rastorg kan du fråga specialisterna om hundrasernas egenskaper och olikheter, och hitta den hund som passar dig absolut bäst.

Du får kontakt med rätt uppfödare och massor av tips och idéer inför ditt hundköp. Handla på mässgolvet från alla våra monterutställare så är det första valpkittet färdigt och klart när den lilla valpen anländer till ert hem.

Och glöm inte att njuta av alla våra hunduppvisningar samtidigt som du drömmer dig in i din egna blivande hundträning, här finns alla möjligheter för att bli världens bästa hundägare.

För hela familjen

MyDOGEn härlig dag på Svenska Mässan med 10.000 hundar är ett riktigt eldorado för alla barnfamiljer. Här kan man klappa, gosa och njuta av alla världens raser. Se roliga hundsporter som Nose work, agility, lydnad, rasbedömning, och våra enormt uppskattade hundteater.

Här finns tävlingar i alla former och årets vackraste hund utses bland 1000-tals konkurrenter. Hundägare tävlar i grooming och klippning och ni får uppleva polishundsuppsvingar. Besök oss och ta del av ett enda stort hav av hundar och hundpassion, men riktigt wow-upplevelse för hela familjen.

Pssst – på vårt rastorg kan du se vår raskvalkad, där du får veta allt om olika hundar och hundraser.

För dig som är hundälskare

MyDOGVi älskar hundar och om du delar vår passion så är detta mötesplatsen för dig. Hela Svenska Mässan förvandlas till Nordens största hundhändelse och i fyra dagar är vår fokus 100% på hundar och deras välbefinnande.

Här finns utbildningar på våra scener, 10.000 hundar som är tävlar i rasbedömning, hunduppvisningar med allt från teater till hårt arbetande polishundar- och allt där i mellan. Det finns ingen annanstans där hjärtat slår så hårt för hund som just här.

Ta vara på din kärlek till människans bästa vän, – och kliv in i hundbubblan i fyra dagar tillsammans med oss.

Hör vad andra har att säga om MyDOG

Köp biljett!

Köp biljett till nordens största hundevenemang online så slipper du köa!

Köp biljett till MyDOG

MyDOG arrangeras av Svenska Mässan och Västra Kennelklubben. I samarbete med Blå Stjärnans DjursjukhusRoyal Canin och Agria Djurförsäkring.

Partners MyDOG