Varning för företag som påstår sig samarbeta med Svenska Mässan

Många av Svenska Mässans utställare får fakturor från företag som erbjuder våra kunder att delta i olika kataloger mot en kostnad. Ingen av de mässor som arrangeras av Svenska Mässan står bakom deras kataloger. Vi vill uppmärksamma alla utställare på att breven är vilseledande och de använder ofta logotyp för aktuell mässa för att man ska tro att vi samarbetar. Var alltid kritisk innan ni betalar.

Nedan företag har vi inget samarbete med: 

  • Expo Guide
  • Fairs & Business
  • Event Fair
  • International Fairs Directory
  • List Research Inc.

 

Tidigare har ett företag som heter Construct Data Verlag (CDV) erbjudit utställare att delta i katalogen Fair Guide med samma metoder. CDV har fällts i domstol för vilseledande marknadsföring.

Om du blivit lurad – tips till dig som drabbats >>

Kontakta oss gärna om ni har några frågor kring ovan.

Göteborgs-Posten - Officiell partner för MyDOG mässbilaga 2019

Göteborgs-Posten producerar och säljer annonsutrymmet i vår officiella mässtidning och är också den enda tidning som görs i samband med MyDOG. Tyvärr har vi fått information om att det förekommer oseriösa aktörer som utger sig för att vara ”vår” mässtidning för MyDOG och så är alltså inte fallet. Bl.a. har våra utställare blivit kontaktade av Bulldog Media, vi vill härmed klargöra att de inte har något med MyDOG att göra.