Mat & dryck

Vi vill att du ska äta och dricka gott i samband med ditt besök. Läs mer om våra hundvänliga restauranger och matutbudet inne på MyDOG. Glöm inte att boka bord i god tid för dig och din hund!

Hundvänliga restauranger

Ristoria

Stig in i en värld av italienska smaker och upplevelser. På Ristoria finns något för alla, allt från pizza till nyskapande tolkningar av andra italienska klassiker.

Boka bord

Twentyfourseven

Välkommen till vår bar & vårt café mitt i hjärtat av Gothia Towers lobby. Du behöver inte boka bord för dig och din fyrfota vän.
Läs mer

West Coast

Bistrokänsla, fokus på närproducerade råvaror, utvalda svenska ölsorter & mingel ger dig en skön anledning att möta dina vänner i vår lobby.
Boka bord

Mat på mässgolvet

Frikadeller med pasta

Frikadeller hittar du Café Lady och Lufsen i D-hallen.

King Size räkmacka

Njut av en riktig klassiker – King Size räkmacka! Handskalade räkor, ägg, majonnäs och sallad. Serveras på rågbröd smaksatt med dill. King Size räksmörgås hittar du i Garden Café i D-hallen och caféet i A-hallen.

Hamburgare

Whiskeyglazerad högrevsburgare på 180 gram, krämig cheddarost, knaprig bacon, rostad lök, mixad sallad och chipotlemajonnäs. Serveras med chips.

Korean Black Garlic

Koreansk korv kryddad med svart vitlök. Serveras med med kimchi, srirachamajonäs, picklad gurka och koriander. Korean Black Garlic hittar du i caféet i A-hallen.

Fika

Unna dig en fikapaus på någon av MyDOGs många kaféer. Till kaffet eller teet serveras bakverk som kärleksmums, muffins, kanelbullar, vaniljbulle och kokosboll. Det finns också smoothies.