Årets rasklubbsmonter 2024

I samband med MyDOG utses de tre bästa rasklubbsmontrarna och belönas med fina priser. Vi utgår ifrån nedan kriterier när vi utser vinnarna;
Välkomnande – Att montern ger ett välkomnande och trevligt intryck som bjuder in besökaren
Bemötande – Omhändertagandet av den intresserade
Raspresentation – Att rasen presenteras på ett informativt och tydligt sätt, både visuellt och genom monteragerandet
Monterutseende – Monterns design och kreativitet

Vinnare 2024

1:a plats

Svenska Lagotto Romagnoloklubben
En genomtänkt och elegant monter, vars tema harmoniskt väver samman rasens ursprung och charmiga personlighet. Detaljerad information om exteriörbedömningen, inklusive var och när den äger rum, lägger en extra touch till den uppskattade helheten som smälter samman perfekt med atmosfären på hela MyDOGs evenemang. Ett varmt och välkomnande bemötande gör denna monter till en riktig pärla.

2:a plats

Svenska Stabijhounklubben
En charmig och inbjudande monter som lockar besökare med enkelt och tydligt presenterad information i text, bilder och inredning. Kopplingen till rasens ursprung och användningsområde skapar en engagerande och lärorik upplevelse för alla hundälskare.

3:e plats

Skottefederationen
En charmig monter som förtrollar besökarna genom att berätta om rasen på ett varmt och familjärt sätt. Text, bild och inredning smälter samman i ett tydligt skotskt tema, vilket skapar en atmosfär av hemtrevlighet och tillgivenhet. En välkomnande inbjudan till den fascinerande världen av skotska terriers.