Vi välkomnar Dogman and friends som ny samarbetspartner till MyDOG

30 November / 2023

dogmanMed lite mer än en månad kvar till vi öppnar dörrarna till MyDOG 2024 är det klart att Dogman and friends, husdjurskedjan med allt för bästa vännen, går in som en av tre samarbetspartners till MyDOG.

Dogman and friends erbjuder ett brett sortiment och stort utbud av varumärken där kunnig personal hjälper kunder att navigera genom de många valmöjligheter av foder, tugg, belöning samt tillbehör för att hitta det bästa för ägarens och husdjurets behov. På Dogman and friends finns även professionella tjänster som kloklippning, bad samt frisering och alla hundar är såklart välkomna att följa med in i butikerna som finns i Sverige, Norge samt Finland.

– Som samarbetspartner till MyDOG når vi en bred målgrupp och vi kan visa upp vårt engagemang för husdjur och deras välbefinnande. MyDOG är en samlingsplats för djurälskare från hela Norden och genom partnerskapet vill vi visa produkter och tjänster för en ännu bredare publik, säger Magnus Palmér, Marknadschef på Dogman Group.

– Vi är glada att få med Dogman and friends som samarbetspartner, inte minst med tanke på att de utöver ett brett sortiment jobbar mycket med aktiviteter i sina butiker, för att ge kunderna ny kunskap och roliga upplevelser. Precis som vi vill att besökarna skall uppleva MyDOG. Sen har ju Dogman and friends många kunder som vi tror är intresserade av att delta på MyDOG, säger Tommy von Brömsen, Affärsansvarig på MyDOG.

Läs mer om Dogman and friends på deras hemsida >