3 snabba med Royal Canin

  • Vad ser ni fram emot mest på MyDOG?
    Vi har under många år medverkat på MyDOG. Varje år ser vi fram emot att få sparka igång året med att få möjligheten att träffa lika passionerade hundmänniskor som vi på Royal Canin är och få utbyta erfarenheter, kunskaper och upplevelser!

  • Vad kan besökaren förvänta sig av ett besök i er monter?
    Vi kommer presentera vårat relanserade CARE-sortiment och belysa ett av de numera vanligaste problemen hos våra sällskapsdjur, nämligen övervikt. Man kan också passa på att ställa frågor om näring som man kanske funderat på ett tag. MyDOG är ett ypperligt tillfälle att fylla på kunskapsbanken.
  • Vad får man inte missa under sitt besök på MyDOG?
    Evenemangen i stora finalringen är alltid så välpresenterade och fascinerande! Rasklubbstorget där många av rashundsklubbarna har monter. Om man funderar på att skaffa sig en ny fyrfota familjemedlem är det ett perfekt tillfälle att träffa mängder med olika hundar, raser och människor som har mångårig kunskap om raserna samt också samla på sig lite tips och råd inför framtiden.Njut av upplevelsen, titta på många av Nordens vackraste hundar, lyssna på duktiga hundmänniskor och fyll på minnesbanken av härliga dagar på MyDOG!