Stjärnorna i hundteatern: Fly

hundteater

Berätta lite om dig själv!

Jag är en ung stilig hund i mina bästa år, har nyligen fyllt 6 år och är rasen Australian sheperd! Jag förgyller livet för den familj/ flock som jag bor med. Gillar ordning och reda och älskar att hålla koll på vilka som hälsar på i flocken. Är verkligen den som kan njuta av livet “här och nu”.

Hur hamnade du i Hundakademins hundteater?

Jag drog med min matte till Hundakademins kurs i Teaterträning, det var så roligt! Kursfröken såg min talang direkt och jag blev uttagen till audition. Jag bjöd verkligen på mig själv och juryn blev kär;) så här är jag nu!

Vilken roll har du i årets föreställning?

I år spelar jag mus. Kändes först lite mesigt eftersom att jag är en stor och stilig hund MEN jag har utformat rollen utifrån mina styrkor så jag får visa upp det bästa av mig.

Vad har du för “gage”, några förhandlingstips?

Jag jobbar t ex inte längre för “småkulor” ifall matte vill att jag ska vara uthållig krävs ett bättre gage. Prinskorv och köttbullar är en hit. I bland kommer det bonus i form av kycklingfilé.

Framtida drömroll?

Att få spela den coola hunden i filmen Bolt, tackar heller inte nej till en roll som KUNG.

Vad hade du pysslat med om du inte spelat teater?

Svårt att tänka på något alternativ då teatern har blivit en stor del av mitt liv, en livsstil.

Har du någon hobby?

MAT, både att tigga och äta. Att jaga bort skator och andra fåglar från gården är också kul.

Vem är din förebild?

Hmmmm…..(Fly ser helt oförstående ut, mattes anmärkning)

Okänd talang?

Jag har många talanger, kan trycka igång tvättmaskinen efter att jag har fyllt den med tvätt, min specialitet är strumpor. Kan även öppna brevlådan och ta in posten, vilket ibland innebär en svårläst tidning (ooops)

Några kända eller okända divalater?

Upptar gärna heeeela soffan och spelar död om någon vill att jag ska flytta på mig.

Vad är det bästa med MyDOG?

Att alla får träffa mig och mina härliga och duktiga teatervänner.

Läs mer om hundteatern Askhunden