Stjärnorna i hundteatern: Bailys

17 December / 2016

bailys-bild_www

Berätta lite om dig själv!

Jag heter Bailys och fyller snart 6 år. Jag har inte stenkoll på vilken ras jag tillhör, men många av mina kompisar är större än mig, så jag ser dem mestadels underifrån. Jag upplever mig själv som en Aussie i en Chihuahuakropp. Trots min lilla storlek så klarar jag av och orkar precis det som mina kompisar. I många fall klarar jag ännu mer. Fast Aussie-polarna tar oftast priset…

Jag har mycket integritet och umgås inte med vem som helst. Bara dem som respekterar mig och mina gränser. Känner att mina vänner i teatern respekterar mig, därför kommer vi bra överens. Deras mattar tycker jag ännu mer om! Och de verkar älska mig <3

Hur hamnade du i Hundakademins hundteater?

Det är min bästa kompis Mosters (teaterhund) matte som anordnar teatern varje år. Jag kan tänka mig att Moster la in ett gott ord för mig. Då kan man tro att jag hade flyt, men så var det inte! Efter jag blivit rekommenderad så var jag tvungen att delta i en teaterkurs på Hundakademin. Efter kursens slut var det audition och då blev jag och min kompis Fly uttagna och fick vara med i hundteatern. SOM vi fick slita!! Puuh..

Vilken roll har du i årets föreställning?

Jag är en utav mössen. Den mest behjälpliga tycker jag.

Vad har du för “gage”, några förhandlingstips?

Köttbulle i små bitar. Mina kompisar brukar få en hel köttbulle när de varit duktiga. Förhandlingen av lönen har därav visat sig vara en utav mina svagare sidor :-/ (Tips mottages tacksamt) men eftersom jag tycker det är så himla roligt, så jobbar jag på bra ändå!

Framtida drömroll?

Lassie

Vad hade du pysslat med om du inte spelat teater?

Jag hade troligtvis vart en stjärna i Freestyle eller en filmstjärna.

Hobby?

Att vakta och agera dammsugare. Är också väldigt nyfiken, när mina kompisar i teatern pausar brukar jag passa på att gå på upptäcksfärd.

Vem är din förebild?

Moster som är min bästa kompis, teaterhund och Freestylestjärna och Lassie.

Okänd talang?

Jag är en mästare på att tillgodose mina behov. När jag vill bli klappad buffar jag lite med huvet (gulligt men hårt) så får jag som jag vill. Går aldrig fel!

Några kända eller okända divalater?

Jag har en privat bajsplockare. När jag är trött och inte orkar hoppa upp i sängen, ser jag till att bli upplyft, trots att jag kan hoppa upp själv.

Vad är det bästa med MyDOG?

Att få träffa polarna och göra det jag tycker är roligast; VISA UPP MIG!!