Tävling #hund­gladstad

Lystring alla hundälskare, vi behöver er hjälp!
MyDOG vill hitta alla publika ställen som, liksom vi älskar hundar. Vi tänker certifiera dessa så alla hundälskare kan få tips om vart man kan gå med sin hund. Restauranger, caféer, simhallar, affärer, osv.

Har du lust att hjälpa till? Du kan vinna biljetter varje vecka till MyDOG med hjälp av ditt tips.

Gör så här:
Posta en bild på Instagram när du och din hund är på det hundglada stället, checka in och tagga med #hundgladstad och #mydog2017.

Lycka till!

hundgladstad

Regler

Hur deltar jag?
Ta en bild på din hund på, vid eller inne på det hundvänliga stället. Checka in det aktuella stället och märk inlägget med #hundgladstad och #mydog2017. Ange en motivering till varför stället är hundvänligt. Publicera detta på Instagram (obs, du måste ha en öppen profil för att kunna delta). Du kan vara med hur många gånger som helst.

De ställen med flest och/eller fyndigast nomineringar kvalar in till finalen som går av stapeln under MyDOG 2017. De blir kontaktade innan mässan och bjuds in till finalen.

Tävlingsregler
För att delta i tävlingen måste du ha ett öppet Instagramkonto (om du har dold profil kan vi inte se din bild). Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #hundgladstad och #mydog2017 godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor och att MyDOG kan använda din bild i sina egna kanaler.

Vinnarna meddelas med en kommentar från MyDOG på vinnarbilderna på Instagram löpande under tävlingsperioden. Vinnarna måste själva kontakta MyDOG via PM och meddela sina kontaktuppgifter för att få priset. Om vinnaren inte har svarat på vinnarkommentaren inom fem dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen pågår 10/10 2016 – 4/1 2017 på Instagram och anordnas av MyDOG. En jury utser varje veckas vinnare. Juryn består av Tommy von Brömsen, MyDOG, Åsa Blomberg och Elina Hellmark, Manifest PR. Juryns beslut kan ej överklagas.

Anställda hos MyDOG och Manifest PR får inte delta i tävlingen. Facebook och Instagram är inte involverade i tävlingen, varken i form av administration, sponsring eller på annat sätt. MyDOG har rätten att justera regler och villkor för tävlingen om nödvändigt.

Frågor angående tävlingen hänvisas till [email protected]

Användande av persondata
Vid deltagande i tävlingen ges samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för de hos MyDOG och Manifest PR som ansvarar för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt PUL.