The Next Lassie: Dag 3 2016

Juryn har fattat ett beslut även under dag 3! Som vanligt var det svårt eftersom alla deltagare varit så fantastiskt modiga, duktiga och kreativa. Vi är också imponerade över hur duktiga de är på att hantera sina hundar! Känn er stolta! :)

Dagens finalister är…

Clara Liljengren, 9 år, imponerade med att ha full koll på den imponerande mallen Adde. Kanske beror på att hon har åtta hundar hemmavid… Adde hade en utstrålning som fick en att känna sig trygg. En cool kille som både kan hitta sprängmedel, narkotika och försvunna personer. Dessutom gräver han duktigt också! Deckarhund med stort D, alltså!

Kristin, 14 år, från Jörlanda. Hennes sheltie Njord, 6 år, (havets gud) fick verkligen våra hjärtan att smälta! Han var dessutom snabb och kunde både göra sig osynlig och spela död. Ingen dålig kombo för en deckarhund! Om man kan ha nytta av att hoppa hopprep för att få bovarna på fall ska vi låta vara osagt. Men underhållande var det!

Matte Matilda, 11 år och mysiga spanielkillen Ozzy 9,5 år visade upp ett underhållande skattletarprogram och hade en fin kontakt. Ozzy är dessutom en levande lögndetektor – om man tittar djupt in i hans ögon kan man nämligen inte annat än att säga sanningen. En förmåga som kan komma väl till pass när mysterium ska lösas.

Nora, 15 år, från Norge presenterade labradoren Selma som hade en härlig energi som gjorde oss alla glada! Det finns knappast något äventyr som hon inte skulle orka med. Hon är dessutom smart och kan både spela förkyld och död, på kommando. Dessutom har hon en utmärkt spårnos och är grym på att hämta och bära saker.

GRATTIS ALLIHOP VI SES I FINALEN!