The Next Lassie: Dag 1 2016

Vi gjorde verkligen en rivstart på The Next Lassie-tävlingen idag! Alla ekipagen var härliga!

Lika sorgligt som det är att inte kunna skicka vidare alla, lika roligt är det att välkomna följande ekipage till söndagsfinalen på MyDOGs Caféscen, kl. 15.00:

Lina och Imse, från Henån. För att Imse har förmågan att spåra samt att han mer än gärna hämtar saker till matte. Egenskaper som kan komma väl till pass i en deckarhistoria! Och för hans charmiga uppsyn & samarbetsvilja. Grattis!

Simon och Klara, från Torslanda. För att envisa Klara har koll på läget och sin omgivning (skummisar?) och inte drar sig för att berätta det – högt och ljudligt! Hon har också ett magiskt paus-trick och vem kan inte behöva pausa ibland när det krisar…Grattis!

Malin och Sally, från Varberg.
För att Sally är så liten men ändå så tuff. Hon kan säkert ta sig fram i vilka, små, mörka, läskiga prång som helst. Och för att hon är grym på att spela död, förstås! Praktiska egenskaper när det kör ihop sig. Grattis!

VI SES I FINALEN!!!