Next Lassie i romanformat!

Hunddeckaren ”Vargskräck” har gjort succé bland unga läsare som gillar hundar och spänning. Inför uppföljaren söker Flingan och flocken ytterligare en deckarhund – med stor personlighet och det lilla extra.

På MyDOG i januari utses den nya deckarhunden, genom auditions där ingen mindre än Flingan, Theo och författaren Jeanette Bergenstav sitter i juryn (under finalen på söndagen förstärks juryn med en hemlig gäst).

Känner du en hund som skulle passa som deckarhund? Då ska du redan nu ta chansen att tävla om en guldbiljett till MyDOG 2016. Guldbiljetten ger dig, en hund och en medföljande vuxen fritt inträde samt en garanterad audition i Flingan & flockens monter. Du kan förstås också tävla på plats, utan guldbiljett.

I söndagsfinalen utses vinnarhunden som kommer att skrivas in i nästa hunddeckare av Jeanette Bergenstav.

Skriv och berätta varför du tycker att just din hund ska få vara med och lösa mysterier i nästa hunddeckare. Skicka med en bild på hunden. En videopresentation är också välkommen!
Skicka till: [email protected]

Regler

Tävlingen är öppen för barn och ungdomar upp till 16 år.
Målsman ska ha godkänt deltagandet.
Hunden måste inte vara deltagarens egen men hundägaren ska ha godkänt hundens deltagande i tävlingen.
Har du frågor om tävlingen?

Maila juryordföranden, tillika romanens författare på [email protected]