The Next Lassie 2015

Talangtävlingen The Next Lassie var tillbaka på MyDOG 2015 och årets vinst var en medverkan i andra säsongen av tittarsuccén Welcome to Sweden på TV4. Läs om vinnaren, finalisterna och juryn i The Next Lassie 2015.

– Vi ger en lycklig hund möjligheten att briljera på bästa sändningstid, med några av landets mest populära skådisar. Allt som krävs är att den har en rejäl dos star quality, sa Tommy von Brömsen, affärsansvarig för MyDOG.

Welcome to Sweden handlar om amerikanska revisorn Bruce (Greg Poehler) som säger upp sig från sitt jobb och flyttar till Stockholm med sin svenska flickvän Emma (Josephine Bornebusch). Serien är baserad på Greg Poehlers eget liv och produceras av hans syster – Parks and Recreation-stjärnan Amy Poehler. Den har dessutom gästats av internationella storheter som Will Ferrell, Gene Simmons och Malin Åkerman. Andra säsongen spelades in våren 2015.

Se alla bilder från The Next Lassie 2015 här.

Se filmen här!