Restauranger i huset

Vi vill att du ska äta och dricka gott i samband med ditt besök på mässan! Här i huset bubblar det av olika upplevelser. 5 olika restauranger och barer som erbjuder olika sinnesstämningar och smaker. Är du sugen på medelhavet eller norden? Vill du ha puls eller lugn, mingel eller fest? Vi hoppas att du hittar allt du söker, och lite till, bland tornen hos oss.

Boka online

Heaven 23

Modern matlagning baserat på årstidens råvaror. Milsvid utsikt över Göteborg och hem för vår ikoniska räkmacka King Size.

Till restaurang

West Coast

Modern bistro belägen i Gothia Towers lobby med fokus på lokala råvaror från västkusten. Här serveras klassiker från både land och hav.

Till restaurang

Ristoria

Brunch, lunch eller middag med fokus på det italienska köket. Njut av vår goda á la carte med bl.a. pasta, pizza och ost & chark med tillhörande vin.

Till restaurang

Upper House Dining

Välkomponerad á la carte samt flera olika menyer. I baren finner du mindre rätter, ostron och champagne på glas – allt med oslagbar utsikt över Göteborg.

Till restaurang

Twentyfourseven

Välkommen till vår bar, café & deli mitt i hjärtat av Gothia Towers lobby.
Ej bordsbokning.

Läs mer

Restauranger

Under MyDOG 3-6 januari välkomnar ett flertal restauranger på Svenska Mässan och Gothia Towers hundar. Njut av lyxen att kunna gå direkt från utställningen till någon av husets populära restauranger. Glöm inte att boka bord och boende i god tid för dig och din hund.

Tider för hundar

Kvällstid nedre delen på Ristoria från kl 16:00 | Dag- och kvällstid West Coast och Twentyfourseven

RELAX ELLER GRAB'N'GO

Twentyfourseven

Göteborgs bästa räkmacka, sallader, färska juicer, smoothies och gott kaffe eller kanske ett glas vin till kvällsmackan.

Premiär för Yappy Hour

Ta med hunden, vännerna och familjen till Ristoria för en Italian Aperitivo.
Happy Yappy Hour för hela sällskapet!

Nytt för i år på MyDOG är vår italienska after work med hunden i fokus. På Ristoria bjuds både fyrbenta och tvåbenta in för en Yappy Hour Aperitivo 2-6 januari, kl 16.00-19.00. Alla hundar bjuds på en Aperitivo dog-snack och matte och husse har extra bra priser i baren på husets öl och vin. Missa inte yappy hour och härligt häng både ute och inne.
Priser Yappy Hour: 
Husets öl – 55 kr
Husets utvalda vin – 65 kr
Aperol Spritz – 85 kr

Alla restauranger i huset

Boka bord på någon av våra populära restauranger.