Petbuddy AB

  • Monter: B03:27

Beskrivning

Buddys mission är att göra livet bättre för både djur och ägare. Det gör vi genom att erbjuda ärlig och bra mat, kombinerat med smarta digitala lösningar och proffsig service. Att vara kund hos Buddy skall vara enkelt, lärorikt och smidigt. Varför komplicera saker?

Vi på Buddy har valt att baka vårt foder eftersom vi anser att det är det mest naturliga sättet att tillaga torrfoder på. Vårt foder bakas vid låga temperaturer i cirka 40 minuter och kyls sedan ner under 1–2 dagar. Förutom en rad andra fördelar, säkerställer denna försiktiga process att näringsämnen inte dör under uppvärmningen, samt löser upp dem för lättare absorption i hundens tarmar. Resultatet – din hund kommer behöva en mindre mängd foder på grund av förbättrad näringsupptagning, den får bättre avföring och minskade besvär av irriterande gaser. Andra fördelar med bakning är att risken för att fodret expanderar i hundens mage minskar.

På vår hemsida www.buddypetfoods.com finner du vår “Hitta Rätt Foder” guide där vi rekommenderar matpaket baserat på din hunds behov som levereras direkt hem till dörren, så ofta du behöver det. Du väljer själv om du vill checka ut med en smidig och pålitlig prenumeration eller enbart göra ett engångsköp. Enklare blir det inte att servera bra och ärlig mat.

Ni finner det glada Buddy gänget i monter B03:27. Välkomna!

FREE-RANGE DUCK

89 kr

Petbuddy AB

Vi ger alla kära besökare 30% rabatt på vårt foder, både i montern och online på www.buddypetfoods.com

Tillhör kategori:

Ordinarie pris
129
Antal
50
Tillgängliga
torsdag 01 jan.

Monter

B03:27

Representerat företag visas med en bock

Produkter på mässan

Foder