Prima Pet Sverige AB

  • Monter: B04:33

Beskrivning

Vi tycker att hundmat av hög kvalitet är varje hunds rätt. PrimaDog erbjuder ett hundfoder av superpremium kvalitet i din lokala butik, i djuraffären och på Internet. Dessutom till ett riktigt bra pris.

PrimaDog hundfoder är ett köttrikt och vetefritt superpremium hundfoder där kött alltid är huvudingrediens. Men det tar inte slut där! Vi erbjuder även köttrika snacks, träningsgodis och tuggben i många olika utföranden och smaker. En nyhet för i år är våra Rough chunks och Rough fillets som är 100% från Europa.

1% AV VINSTEN TILL HEMLÖSA HUNDAR
Alla hundar förtjänar ett hem där de blir älskade. Vi vill ta vårt ansvar, därför donerar vi 1% av vinsten till verksamheter som hjälper hemlösa och utsatta hundar i Sverige. När du köper en PrimaDog produkt så stödjer även du de verksamheterna.

Vi delar ut smakprover på vårt foder och berättar gärna mer om oss och om vårt sortiment i vår monter, varmt välkommen!

Nyheter

Prima-Prova-på-erbjudande!

50 kr

Prima Pet Sverige AB

På MyDog 2019 kommer ni att ha möjlighet att ta del av ett fantastiskt prova-på-erbjudade från PrimaDog. I paketet ingår en valfri påse superpremium torrfoder (1,5Kg-2Kg), en korv med våtfoder kalkon och en påse med Meaty treats kycklingtwist.

Tillhör kategori:

Ordinarie pris
176
Antal
1000
Tillgängliga
torsdag 01 jan.

Monter

B04:33